Autoverzekering voor student

Autoverzekering voor student

Als student zijnde heb je het niet altijd breed. Vaak moet je het doen met je studentenlening en eventueel een bijbaantje in de weekenden. Toch heb je als studenten zijnde te maken met een hoop kostenposten. Collegegeld, zorgverzekering, huur, boodschappen en indien je een auto hebt komen hier nog kosten bij als benzine/diesel, onderhoud en een autoverzekering. In dit artikel lees je hoe je als student zijnde het voordeligst uit bent met je autoverzekering.

Extra premie

Ben je een student en nog geen 25 jaar oud? Dan betaal je een extra opslag op je verzekeringspremie. Dit is in het leven geroepen, omdat jonge bestuurders relatief vaak schade rijden ten opzichte van meer ervaren rijders. Daarom is het extra belangrijk om je goed te oriënteren met betrekking tot autoverzekeringen om zo toch wat te besparen.

Onze vergelijking

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we een eigen vergelijking toegepast met de beste verzekeraar voor studenten. De uitkomst.. OHRA! OHRA is niet de allergoedkoopste verzekeraar, maar biedt je wel de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De service van OHRA is uitstekend en zij staan je dan ook zoveel mogelijk bij met eerlijk advies en hulp.

Tevens lopen zij voorop in technische ontwikkelingen en hebben zij vorig jaar een mobiele app gelanceerd waarop je al je zaken kan regelen. Geen gedoe meer met inlogs, mailtjes en bellen, maar gewoon alles op één centrale plek geregeld. Vanuit de app kan je direct al je informatie inzien en kan je precies zien waar je wel en niet gedekt voor bent. Ook kun je wijzigingen maken in je persoonlijke gegevens en nieuwe zaken aanvragen.

Soorten verzekeringen

Er zijn natuurlijk meerdere soorten autoverzekeringen en ook OHRA bied diverse verzekeringen aan. Zo heb je een WA-, Casco- of allrisk verzekering en vaak ook nog WA-plus. Ook OHRA biedt al deze mogelijkheden aan en hierdoor hebben ze voor iedere soort auto en situatie een autoverzekering die hierop aansluit.

Benieuwd naar wat jij zou betalen voor je gewenste verzekering? Bezoek dan de autoverzekering berekenen pagina van OHRA.

 

189 gedachten over “Autoverzekering voor student

Reacties zijn gesloten.