Op goedkope wijze meer uit de auto halen

Op goedkope wijze meer uit de auto halen

Wij studenten moeten voorzichtig met het geld omspringen. Maar je bent jong en je wilt wat toch. We zien allemaal die films zoals de fast en de furious en natuurlijk straat race cultuur. Vet hoor hoe ze die auto’s stylen en tunen. Ik vind het waanzinnig.

Maar natuurlijk niet heel erg betaalbaar voor studenten. Althans dat dacht ik. Maar niets is minder waar. Met het internet kan alles goedkoper. Veel efficiënter natuurlijk als je geen vastgoed hoeft te huren op een prominente locatie. Dus ik googelen naar winkel met goede klantbeoordelingen. Al snel kwam ik uit bij carstyle.nl. Een webwinkel met een enorm uitgebreid assortiment carstyle mogelijkheden.

Hoog op mijn verlanglijstje staan de auto grill. Dat is zeg maar de grill plaat aan de voorkant van een auto. Kan een facelift geven aan een auto. Enfin, bij carstyle hebben ze een immens aanbod aan grille. En ik vond een ideaal grill voor specifiek mijn type auto. Die heb ik direct aan mijn winkelmandje toegevoegd.

Maar daarnaast wilde ik dan ook nog een zogenaamde sideskirt kopen. En wat wil het toeval? Die hebben ze ook! Een ideale sideskirt voor mijn voertuig. Fijn. Enfin, ik had geen verzendkosten omdat de bestelling boven de 50 Euro is dus ik bespaar bij deze webwinkel ook nog eens de verzendkosten. Ik had zowel de grill als de sideskirts binnen een aantal dagen in huis. Zelf de installatie uitgevoerd uiteraard wederom om kosten te besparen. Met behulp van advies op het internet en alsmede YouTube is zo een grill aanbrengen een fluitje van een cent en de sideskirts waren zo niet nog makkelijker aan te brengen.

Ik heb de website maar even gebookmarked want zeker weten wanneer ik over een jaar misschien een bodykit wil kopen, dat ik dit hier doe. Want goedkopere prijzen dan dit zijn er volgens mij niet te vinden.

116 gedachten over “Op goedkope wijze meer uit de auto halen

Reacties zijn gesloten.